Företagspresenter - Påskägg fyllda med godis

Vi har nu i tjugofem år haft nöjet att leverera påskägg till företag i hela Sverige som en uppskattad uppmuntran till såväl kunder som personal i samband med påskhelgen. För varje år har allt fler företag anammat konceptet och fått en mycket positiv respons. Till en mycket rimlig kostnad kan också Ert företag ge medarbetarna en glädjande överraskning i form av ett påskägg inför den stora godishelgen.

Alla påskägg är handplockade och exakt lika. Godisblandningen är anpassad till alla smakriktningar. Här finns såväl traditionellt påskgodis såsom Nougatägg, Chokladägg och Skumägg som lika traditionella godsaker som Ferraribilar, Colaflaskor, Geléhallon etc. En stor del av fyllningen i påskägget är dessutom inslaget godis typ Japp, Dumle, Geisha och andra märkesprodukter.
Kontakta oss för priser och referenser via länken eller ring på Tel. 016-13 88 60.

 

Påskägg STD och Lyx

 

Vi firar nu 25-årsjubileum som leverantör av påskägg till kunder i stort sett hela Sverige och lanserar därför en ny lyxigare variant med nästan bara inslaget godis.

Givetvis har vi kvar vårt vanliga ägg fyllt med alla sorters smågodis såsom skum-, gelé-, och chokladgodis toppat med Geisha, Dumle, Fazer Blå etc, ett ägg för hela familjen.

Lyxvarianten innehåller övervägande Geisha, Fazer Mint, Marianne, Dumle, Fazer Blå, Mars, Twix, Bounty, Snickers, Marabou Mjölkchoklad och Daim.

Kompletterat med härliga nougatägg, dragerade chokladägg och mycket mer.

För att fira vårt jubileum erbjuder vi i år båda varianterna till samma pris.

 

Påskägg 15 cm 63:- Kr
Påskägg 18 cm 93:- Kr
Påskägg 25 cm 185:- Kr
Påskägg 35 cm 495:- Kr

Moms och frakt tillkommer.

Vi har förmånligt avtal med DHL.